Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-08@16:27:33 GMT

فوت و فن فیلم پرفروش ساختن را بلدم

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۳۱۱۵۸

فوت و فن فیلم پرفروش ساختن را بلدم

به گزارش جهان نيوز، عصر چهارشنبه ۷ آذرماه مسعود ده نمکی کارگردان فیلم «اخراجی ها» که به عنوان استاد در کارگاه «انتقال تجربه» حاضر بود، گفت: جذب مخاطب و ساخت فیلم پرفروش یک فن و فوت در سینما است که با جرات می گویم من این فن و هنر را بلدم.
وی افزود: من ذاتا یک ژورنالیست هستم و همین تخصص در سینما به من کمک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من در ابتدا شب نامه منتشر می کردم و خودم سه چهارتا کپی از آنها گرفته و به ست مردم می رساندم و بعد این شب نامه ها توسط مردم تکثیر می شد و می دیدم که چطور سه چهار کپی من در دست مردم می شود سه چهار هزارتا.

این فیلمساز درباره دلیل اقبال مردم به این اتفاق را اینگونه تشریح کرد: من حرف خود مردم را می نوشتم. من از آن روزها یاد گرفتم که هر حرف را باید در زمان خودش بزنید نه کمی قبلتر یا بعدتر.

ده نمکی افزود: ما در دهه هفتاد در مورد اشرافی گری می نوشتیم و با ما برخورد می شد ولی تازگی ها همه دادشان از این قضیه درآمده است. یادتان باشد گفتن حرف متفاوت تاوان دارد ولی شما باید مطالبات مردم را بدانید و حرف آنها را بزنید و برای شنیدن حرف مردم و دانستن دغدغه آنها باید بین آنها باشید.

کارگردان سه گانه «اخراجی ها» بخش دیگر صحبت هایش را به سینمای دفاع مقدس اختصاص داد و گفت: کار در حوزه سینمای دفاع مقدس سخت و پیچیده است زیرا با کلیشه های واحدی سروکار داریم. من وقتی «اخراجی ها» را ساختم و اکران کردم با نقدها و مقاومت های زیادی روبرو شدم اما مردم فیلم را پسندیدند و برای دیدن آن به سینما رفتند و بلیت خریدند. بعد از آن همه مقاومت در مورد فیلم «اخراجی ها» امروز همه این فیلم را پذیرفته اند و اینکه یادشان آمده در دسته خود یک مجید سوزوکی داشته اند.

ده نمکی درباره اینکه خیلی ها می خواستند جلوی اکران فیلمش را بگیرند نیز بیان کرد: خیلی ها با فرماندهان جنگ نامه نگاری کردند تا جلوی اکران فیلم را بگیرند ولی وقتی استقبال مردم را دیدند متوجه شدند که چقدر راه را اشتباه رفتند.
وی «اخراجی ها» را اولین کمدی جنگی سینمایی ایران دانست و گفت: «لیلی با من است» فیلم کمدی بود اما درباره جنگ نبود و فقط درباه آدم ترسویی بود که از جنگ می ترسید.

ده نمکی در پایان کارگاهش خطاب به کسانی که می خواهند فیلم بسازند و در جشنواره ها شرکت کنند، گفت: هیچ وقت فیلمتان را در جشنواره با منتقدان نبینید چون آنها شما را ناامید می کنند. منتقدان بخشی از مخاطبان شما هستند ولی همه آنها نیستند پس فیلمتان را با مخاطبان مختلف ببینید و از واکنش مخاطبانتان برآیند بگیرید.

منبع:مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟

به نقل از روابط عمومی اداره کل هنر‌های نمایشی، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا پایان روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۵ هزار و ۳۱۷ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۱ میلیارد و ۲۳۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۸۴۱ مخاطب توانست به فروشی معادل ۱۱۵ میلیون و ۹۷۴ هزار تومان برسد.

نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۵۲ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۸۳ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۲۱ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۸۰۵ مخاطب، فروشی معادل ۲۷۳ میلیون۵۸۱ هزار تومان داشته است.

نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۶۴۲ مخاطب به فروشی معادل ۱۹۱ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۶۶۴ مخاطب به فروشی معادل ۶۸ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۷ اجرا، ۴۶۷ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۴۴ میلیون و ۴ هزار تومان دست یافته است.

نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا میزبان ۲۲۲ مخاطب بوده و به فروش ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

 
در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳به صحنه رفته است، نهمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۴۳۱ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، مبلغ ۷ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان فروخته است.

همچنین نمایش «جادوی شهرزاد» به کارگردانی احمد دهقان نیز که اجرای خود را از ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۴ اجرا توانسته است ۲۰۴ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ ۷ میلیون و ۲۱۶ هزار تومان بفروشد.

در تالار هنر، نمایش «انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳در سالنی با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۱ هزار و ۱۰۰ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۱ میلیون و ۱۸۱ هزار تومان دست پیدا کند. 

همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است، با ۲۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۱ هزار و ۱۳۲ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۸ میلیون و ۴۶۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایشنامه «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷، ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری خوانده شد، با ۳ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۶۷۵ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۵۵ میلیون و ۸۸ هزار تومانی برسد.

دیگر خبرها

  • پرفروش‌ترین لباس‌های فصل جاری NBA
  • آیفون ۱۵پرومکس، پرفروش‌ترین گوشی جهان شد
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • پرسپولیس بازهم اخراجی داد؛ اینبار سروش
  • آنچلوتی و پرز، زوج قرن برای ساختن دهه شگفت‌انگیز
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • امیر تتلو در مدح امام علی (ع) شعر سرود + عکس | اجازه ساختن آهنگ داده می شود؟
  • پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها