Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از گذشت مدتی از صدور حکم ابطال معامله کارخانه قند کارگرانی که در این بین خسارت دیدند و از کار بیکار شدند و یا حق و حقوق آن‌ها به درستی داده نشده و از منازل سازمانی کارحانه بیرون رانده شدند دوباره به دادخواهی از حق و حقوق خود برخواسته‌ا‌ند

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج یکی از مشکلاتی که در سال‌های اخیر دامنگیر استان کهگیلویه و بویراحمد شده یکی موضوع استخدام‌های بی‌ضابطه و دیگری بحث واگذاری مساله‌دار برخی واحدهای تولیدی مثل کارخانه قند یاسوج بود که در حوزه اشتغال و تولید ضربات سنگینی بر پیکره استان وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع واگذاری کارخانه قند یاسوج به قیمت بسیار پایین و برخورد با کارگران این کارخانه در کشور صدایی به پا کرد و موضوع در دستگاه قضایی و نزد مسوولان ارشد این قوه مورد پی‌گیری قرار گرفت.

کارخانه قند یاسوج اولین واحد تولیدی در سطح استان و مرکز آن شهر یاسوج است که مردم این شهر خاطرات زیادی با کارخانه قند دارد و تعداد زیادی به طور مستقیم و غیر مستقیم از کارخانه ارتزاق می‌کردند.

 

 با فروش مسئله‌دار کارخانه قند یاسوج هم کارگران اخراجی و هم دانشجویان مطالبه‌گر سکوت نکردند و وضعیت واگذاری کارخانه را فریاد زدند و دستگاه قضایی هم به پرونده ورود پیدا کرد و حکم ابطال آن را داد.

اکنون پس از گذشت مدتی از صدور حکم ابطال معامله کارخانه قند کارگرانی که در این بین خسارت دیدند و از کار بیکار شدند و یا حق و حقوق آن‌ها به درستی داده نشده و از منازل سازمانی کارخانه بیرون رانده شدند دوباره به دادخواهی از حق و حقوق خود برخواسته‌ا‌ند و از استاندار و مسوولان استانی به خصوص نماینده ولی‌فقیه و همچنین دستگاه قضایی استان خواستار رفع سریع مشکل و احقاق حق و حقوق خود هستند.

در اعتراض مجدد کارگران کارخانه قند یاسوج اعلام شد با زد و بند و تبانی و تدلیس با بخش خصوصی و در سال 73 و 81 با پی‌گیری اداره کل اطلاعات استان تخلفات و و ارائه پرونده به دادگستری استان و شهرستان رای به ابطال داده شد و در سال 95 با واگذاری به بخش خصوص بعد از 17 روز کلیه کارگران کارخانه اخراج شدند و در دی ماه 95 کارخانه تعطیل شد که این ظلم و بی‌عدالتی با هماهنگی 2 دستگاه استانی و برخی مدیران صورت گرفت و با بدترین شکل و بی‌حرمتی 115 کارگر را که در منازل سازمانی بودند بیرون کردند و صدای مسوولان در نیامد.

 در این اعتراض مجدد اعلام شد مسوولان استان در کمال تعجب حتی کمک‌کار و یاور خریدار بودند و این بی‌عدالتی و ظلم به کارگر و همراهی مدیران وقت را چه کسی رسیدگی باید کند.

کارگران معترض کارخانه قند یاسوج گفتند که کارخانه با تمام امکانات از تولیدی و رفاهی از سال 95 تاکنون تعطیل و موجب ضرر به 10 هزار نفر و در زمان بهره‌برداری به صورت مستقیم به 300 نفر شده که از آن ارتزاق می‌کردند. 

کارگران معترض می‌گویند عده‌ای در این بین در روند پرونده کارخانه قند شریک دزد و رفیق قافله‌اند و اگر دست از موش دوانی بر ندارند پشت این تریبون اسم آن‌ها را افشا می‌کنیم.

 

 

انتهای پیام/82009

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگران یاسوج کارخانه قند حق خبرگزاری فارس کارخانه قند یاسوج حق و حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۷۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند

علیرضا بابایی، کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره افزایش حقوق کارگران گفت: در بودجه ۱۴۰۳ افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران دیده شده و بقیه مسائل را دولت و مجلس در حال رایزنی هستند تا بتوانند کارهای جدیدی را برای کارگران انجام دهند.

وی اظهار کرد: افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران مصوبه شورای عالی کار است و با اینکه یک طرفه امضا شده و نمایندگان کارگران آن را امضا نکردند باید ابلاغ شود.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس ادامه داد: قانون تاکید کرده که برای افزایش حقوق باید نمایندگان کارگران، کارفرما و دولت در جلسه حضور داشته باشند، اما چون نماینده کارگران امضا نکردند می‌گویند اکثریت آن را امضا کردند؛ البته درخواستی به دیوان عدالت اداری داده شده تا این مصوبه ابطال شود و مجلس هم از بعد نظارتی ورود کند، چون قانون فعلی نیم‌بند است و قانون کاملی نیست.

بابایی کارنامی بیان کرد: باید قانون تعیین دستمزد کارگران اصلاح شود که ما ریسک اصلاح قانون را برای کارگران خیلی مثبت نمی‌دانیم، چون شرایط دولت و مجلس به صورتی نیست که هر اصلاحی به نفع کارگران تمام شود و ممکن است کارگر از اصلاح ضرر بیشتری ببیند.

وی با بیان اینکه ما در فراکسیون کارگری پیشنهاد دهنده هستیم و دولت‌ها معمولا به نفع کارگران تصمیم نمی‌گیرند، اظهار کرد: راهکار ما این بود که ۳۱ استان کشور هر کدام یک نماینده به مجلس بفرستند و حداقل این بود که در مجلس با گرایش کارگری باید ۳۱ نماینده قاطع داشته باشیم. حداقل این بود که از حق استیضاح، طرح‌ها و لوایح انتخاب و کرسی‌ها به نفع کارگران استفاده می‌شد.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس با بیان اینکه حق مسکن کارگران باید مصوبه دولت را داشته باشد، گفت: باید با دولت یک فهم مشترک داشته باشیم که به نسبت هوای کارگران را داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر کار درباره اصلاح حقوق کارگران
  • آخرین خبرها از اصلاح حقوق کارگران
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • واگذاری تعیین حقوق کارگران به مجلس منتفی شد
  • واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد | دولت بر رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران تاکید دارد
  • مژده به کارگران ، مجلس بیخیال تعیین حقوق کارگری شد
  • تجمع اعتراضی در مجتمع مس سرچشمه 
  • رفع بیش از ۳۹ هزار مورد رفع قطعی گاز در استان قزوین
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد